Online Academie

Leer wanneer je wilt!

Bij Match hebben we voor jou ook een compleet aanbod aan Online mogelijkheden. Onze online lesprogramma’s staan voor kwaliteit en persoonlijk contact en worden gegeven door Master Marcel van Dongen. Marcel is 5de Dan black belt en exclusief vertegenwoordiger en hoofdinstructeur van Doce Pares en de World Eskrima Kali Arnis Federation (WEKAF) Nederland.

Meld je aan voor een Gratis pakket aan speciale online oefeningen zodat je alvast een begin kan maken!

Misschien zitten we voor jou net iets te ver weg om naar de lessen te komen. Misschien heb je een druk rooster of werk je onregelmatig? Een online les programma kan dan een uitkomst bieden. Ondanks dat het online is houden we persoonlijk contact. Zo blijf je niet met vragen zitten en krijg je ondersteuning, feedback en houden we je scherp en gemotiveerd! Dit alles lekker op je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt!

Online programma’s

Eskrima Programma

Toegang tot het complete
Doce Pares Multistyle programma

Laat je op een overzichtelijke manier meenemen in het Doce Pares Eskrima programma. Je kan hierdoor makkelijk alle oefeningen trainen op je eigen tempo. Heb je vervolgens vragen, dan kan je ze altijd stellen!

Jeet Kune Do Programma

Leer de stof voor je Levels
in Jeet kune Do!

Laat je op een overzichtelijke manier meenemen in het Doce Pares Eskrima programma. Je kan hierdoor makkelijk alle oefeningen trainen op je eigen tempo. Heb je vervolgens vragen, dan kan je ze altijd stellen!

Seminars Programma

Seminars zijn
een bron van kennis.

Krijg toegang tot seminars van Master Marcel van Dongen waar hij met vele andere meesters de meest gave technieken laten zien van verschillende stijlen. De inhoud wordt regelmatig aangevuld met nieuwe content.

Kosten

Online Opleiding

Train de Trainer Leer het Doce Pares Multistyle Eskrima en integreer het in jou sport! Leer de principes en breid je tool box uit met:

  • Ontwapeningen;
  • Klassieke stijlvormen;
  • Enkel en dubbel stok technieken;
  • Combinaties met stok en mes;
  • Drills en nog veel meer!

Het train de trainer programma is een complete opleiding en sluit je af met een examen waarna je het certificaat Basic Instructor Doce Pares Eskrima ontvangt uit handen van Master Marcel van Dongen. Het is ook mogelijk dit programma te volgen met een kleine groep. Deze starten binnenkort en worden frequent herhaald. Informeer naar de mogelijkheden!

Bekijk de trailer

 

Kosten

De prijs voor deze complete opleiding is inclusief examen en certificaat. Neem contact met ons op om aan te melden of voor meer informatie.